2 Weken over tijd, 3 Negatieve zwangerschapstesten, Kan ik toch zwanger zijn?


sep

6

2012

Ik ben rondom mijn ovulatie de pil een aantal keren vergeten. Doordat ik de pil slik heb ik een regelmatige cyclus van 28 dagen. Ik ben nu alleen al 10 dagen overtijd. Ik heb zelf thuis al 2 zwangerschapstesten gedaan maar deze waren beide negatief. Ik heb naar mijn huisarts gebeld om advies te vragen. Vannochtend ben ik langs gegaan met een potje ochtend urine om vervolgens mij de huisarts nog een zwangerschapstest uit te laten voeren. Deze test was negatief. Wel werd er positief getest op een flinke blaasontsteking. Er is mij anti biotica voorgeschreven.
Is het misschien mogelijk dat dat tests negatief uitvallen omdat ik een blaasontsteking heb? Is het schadelijk om nu anti biotica te slikken?
Ook heb ik een week geleden een kale plek op mijn hoofd geconstateerd en heb via de huisarts hormoonzalf gekregen. Kan dit ook een teken zijn van een zwangerschap? Ik heb sinds een week of 2 gevoelige borsten en ben snel moe. Het zijn allemaal verschillende klachten die mij ontzettend aan het twijfelen doen brengen.


Categorie: Zwanger worden Door:

Blijf op de hoogte!

Updates, tips en allerlei ander leuks over zwanger worden, de zwangerschap en baby's vindt je op onze facebookpagina Zwanger worden & Zwangerschap - tips, info & weetjes


Answers 1 Antwoord

Qua jouw vragen over de antibiotica en de kale plek kan ik geen antwoord geven maar kan wel mijn ervaring met jou delen.
Bij mijn tweede kind had ik zelf het gevoel dat ik zwanger was en heb daarom testen van verschillende producten (CB, Predictor, Kruidvat, etc.) gedaan maar ze bleven allemaal negatief. Ik heb deze testen op de juiste wijze uitgevoerd. Ik had wel alle tekenen van een zwangerschap (gevoelige borsten, moe, dikker wordende buik, etc). Na vele weken ben ik naar de huisarts gegaan met mijn vermoedens en ervaring met de negatieve testen. De huisarts gaf aan dat ze ook het vermoeden had en toen ze de Doppler op mijn buik zette was er een duidelijke hartslag te horen. Dit was een vreemde gewaarwording. Twee dagen later kon ik in ziekenhuis terecht voor een termijnecho en bleek ik al 14 weken zwanger te zijn. Dus ik vertrouw zwangerschapstesten niet geheel meer.


Beantwoord deze vraag

Je moet ingelogd zijn om een antwoord te geven.

Nog geen lid? Schrijf je nu in! »


Zwanger? Vraag de gratis Blije Doos aan!

De Blije Doos 468x60

Info zwanger worden


Alles over de vruchtbaarheid en zwanger worden lees je op de pagina

Zwanger Worden

Info zwangerschap


Alles over zwanger zijn lees je in ons dossier:

Ik ben zwanger

Shoppen


Zwangerschapskleding, babykleding, kinderwagens, noem het maar op. Wij wijzen je de weg naar de leukste en hipste webwinkels voor jezelf en je baby:

De leukste shops

Links:


Zwangerschapswebgids
Dé startpagina voor aanstaande ouders.

Zwanger worden
alles over je cyclus, vruchtbare dagen en eisprong.

20wekenzwanger.com
Lees over de ontwikkeling van je baby en de veranderingen in jouw lichaam als je 20 weken zwanger bent.

Zwangerschap
Website met handige informatie over de zwangerschap.

Babykamer inrichting
Prachtige spulletjes voor de babykamer vindt je op de website hetkoningshuisje.nl